Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ


Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ
Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ

<<Δόξα τὴ ἁγία, καὶ ὁμοουσίω, καὶ ζωοποιῶ, καὶ ἀδιαιρέτω Τριάδι πάντοτε, νὺν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.>>
Ο Βαρθολομαίος, προ του ληστρικού συνεδρίου της Κρήτης, ήτο ο μεγαλύτερος αιρετικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μικρότερος του αντιχρίστου Πάπα, τον οποίον αποκαλεί << Αγιώτατον αδελφόν>>, κρατώντας δια τον εαυτόν του το <<Παναγιώτατος>>.
Μετά όμως από την Κρήτη, ασπαθείς το βλάσφημο δόγμα του δαιμονοκρατούμενου Ζηζούλια, ότι ο Θεός Πατήρ, ένα των τριών προσώπων της Παναγίας και … αδιαιρέτου Τριάδος είναι <<πρώτος άνευ ίσων>>, μεταξύ των τριών προσώπων τη Αγίας και αδιαιρέτου Τριάδος, έγινε ασεβέστερος και αυτού του αντιχρίστου Πάπα.

Αφού λοιπόν, ο Πατήρ, κατά τον δαιμοκρατούμενον Ζηζουλία, είναι <<πρώτος άνευ ίσων>> κατ΄ αντιστοιχίαν και ο Βαρθολομαίος, ως Επίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης, δικαιούται να γίνη <<πρώτος άνευ ίσων>> μεταξύ των αρχιερέων, όλης της Ορθοδοξίας.
<<Ως πρώτος>>, λοιπόν, <<άνευ ίσων>> έχει το δικαίωμα να επεμβαίνη εις ολόκληρον την Ορθόδοξον Εκκλησίαν , χωρίς κανένα περιορισμόν, όπου θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει.
Έπειτα λοιπόν, από τα εγκλήματα αυτά, κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, θα υπάρχουν αρχιερείς , ορθόδοξοι  ή και λοιποί κληρικοί ή και απλοί πιστοί που θα συμπράξουν, είτε από δειλίαν, είτε από αδράνειαν, είτε από αδιαφορίαν εις τη βδελυράν αυτήν νόθευσιν της φιλτάτης μας Ορθοδοξίας , χωρίς να αισθάνονται το μέγεθος της ενοχής των; Απευθύνομαι λοιπον προς όλους τους αρχιερείς της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που είναι και οι περισσότερον υπεύθυνοι.
Εάν υπάρχουν, και ασφαλώς θα υπάρχουν, έστω και ολίγοι αρχιερείς με ορθόδοξον φρόνημα γιατί δεν συνέρχονται σε Σύνοδον και να καθαιρέσουν και να αφορίσουν και να αναθεματίσουν την εωσφορικήν αυτήν τριάδα, τον Βαρθολομαίον, τον Ελπιδοφόρον και τον Ζηζούλια καθαρίζοντες την Εκκλησία του  Χριστού από το κυλώνειον αυτό άγος;
Επίσης απευθύνομαι προς τους αρχιερείς των λεγόμενων Νέων Χωρών:  Έως πότε θα εμπαίζετε τον φιλάγαθον Θεόν κατά την Θείαν Λειτουργίαν, ομολογούντες τον δυσεβέστατον Βαρθολομαίον, ως Ορθόδοξον; Ποίον; Αυτόν που δεν άφησε τίποτε όρθιο μέσα στην Εκκλησία;  Έως πότε θα έχετε δύο κεφαλές, μία την σύνοδον της Κωνσταντινουπόλεως και μία την σύνοδον της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος;

Αντί Επιλόγου
Ύμνος εις τον Βαρθολομαίον
<<Λίαν εύφρανας τους κακοδόξους και κατήσχυνας τους Ορθοδόξους Βαρθολομαίε, προδότα της πίστεως. Των γαρ αγίων τας ρήσεις διέγραψας, των κακόδοξων τας ύβρεις αντέγραψας. Διό, προ τέλους αληθώς μετανόησον, ίνα ελέους τύχοις προ κρίσεως>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου